Business Intelligence

4apps group is gespecialiseerd in het ontwikkelen, optimaliseren en beheren van management informatie op basis van de Oracle E-Business Suite. Wij realiseren succesvolle BI projecten door technische en functionele kennis van de Oracle E-Business Suite te combineren met diepgaand inzicht in bedrijfsprocessen.

Management Informatie vraagstukken hebben de reputatie lange en complexe trajecten te zijn, waarbij het resultaat vaak niet strookt met de verwachtingen. Voor Oracle E-Business Suite gebruikers is één van de grootste knelpunten hierbij het tekort aan specifieke kennis van de Oracle E-Business Suite.

De BI diensten van 4apps group zijn er op gericht relevante informatie binnen Oracle snel en effectief te ontsluiten. Wij hanteren hierbij het credo “Think Big, Start Small”. Wij lossen BI vraagstukken efficiënt en pragmatisch op en realiseren flexibele en gebruikersvriendelijk rapportages.

Rapportages op commando

Wij onderscheiden ons ook met Yelloobee; de nieuwe standaard in Oracle EBS rapportages. Zonder kennis van Oracle E-Business Suite nodig heeft, geeft Yelloobee razendsnel antwoord op alle operationele vragen. Gewoon met één druk op de knop de gevraagde informatie op het scherm. Laat ons u overtuigen. Kijk hier voor meer informatie of ga direct naar www.yelloobee.com.


Dit is een tijdelijke website. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de realisatie van een site die onze identiteit en dienstverlening versterkt.