Yelloobee

Yelloobee is de nieuwe standaard in Oracle EBS rapportages. Zonder kennis van Oracle E-Business Suite, geeft Yelloobee razendsnel antwoord op operationele vragen.

Herkent u dit?

Mijn subadministratie strookt niet met het grootboek, hoe komt dat? Welke financiële verplichtingen ben ik aangegaan op mijn project? Welke artikelen koop ik bij welke leverancier? Hoeveel en wat heb ik gekocht bij deze leverancier in het afgelopen jaar? Kloppen mijn voorraadstanden wel? Ik wil inzicht in het verloop van mijn balans- en kostenrekeningen middels een grootboekkaart; hoe zag mijn ouderdomspositie crediteuren er uit op 14 maart?

Bedrijven hebben voor meer dan 80% dezelfde informatiebehoefte. Gewoon operationele informatie over de dagelijkse gang van zaken. Dat weten wij vanuit onze jarenlange ervaring en verzamelde kennis van onze gebruikers. Yelloobee is uniek omdat het alle gevraagde informatie op een begrijpelijke, gebruiksvriendelijke en overzichtelijke wijze haalt uit het complexe Oracle E-Business Suite datamodel. U vraagt, u krijgt direct overzicht. Simpel. Accuraat. Betrouwbaar.

Direct vragen, direct overzicht

Yelloobee is op iedere werkplek zo te installeren. En dan is het een kwestie van vragen. Openstaande posten, grootboekkaart, ouderdomsanalyse, aantal FTE’s binnen de organisatie. U vraagt, u krijgt direct overzicht. Zonder dat u kennis van Oracle E-Business Suite nodig heeft. En zonder te modelleren of te programmeren. Wat een tijdbesparing.

Meer weten?

www.yelloobee.com


Dit is een tijdelijke website. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de realisatie van een site die onze identiteit en dienstverlening versterkt.